OPL:n talvipäivät Oulussa 5.–6.2.2018

Liiton talvipäivät järjestetään Oulussa 5.2.–6.2.2018 yhteistyössä Oulun ortodoksisen seurakunnan ja Oulun hiippakunnan kanssa. Päivien puhujaksi saapuu liiton syyspäivilläkin luennoinut rovasti John Behr. Isä John on tutustumassa Oulun hiippakuntaan ja Suomen ortodoksiseen kirkkoon metropoliitta Elian kutsusta. Hänen vierailunsa aikana on papistollamme, yhdessä muiden kiinnostuneiden kanssa, mahdollisuus syventyä hänen opetukseensa ihmisestä.

Behr antaa mahdollisuuden tutustua entistä syvemmin käsitykseemme ihmisestä: Mitä miehenä ja naisena oleminen oikeastaan tarkoittaa? Miksi Jumala luo ihmisen kuvakseen ja miksi hän loi meidät mieheksi ja naiseksi?

Yhteiskunnallisessa keskustelussa sukupuoleen liittyvät kysymykset ovat olleet viime aikoina paljon esillä ja Suomen avioliittolaki on hiljattain muuttunut. Luennot selkeyttävät niitä teologisia lähtökohtia, joista käsin näitä asioita on tarkasteltava. 

Talvipäivien luennot järjestään Oulun ortodoksisen seurakunnan seurakuntasalissa. Opetuskieli on englanti. Luennot ovat avoimia kaikille ja Ortodoksisten pappien liitto toivottaa kaikki aiheesta kiinnostuneet tervetulleiksi seuraamaan luentoja ja nauttimaan yhdessäolosta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s